Activitats

Aventura del vi

Aquest és un joc pensat per a tothom que consisteix en passar una sèrie de proves distribuïdes per la finca i pel interior del celler al voltant del procés d’elaboració del vi. Els diferents participants, organitzats per equips, hauran de fer una sèrie de proves com ara anar a veremar, seleccionar el raïm, embotellar, etiquetar o  tastar a cegues. Tingueu en compte que l’activitat pot adaptar-se a participants de qualsevol edat i també a equips on adults i nens juguin plegats.

Preu:

Visita + Gimcana: 38€ / persona (IVA inclòs)
Durada aproximada: 3 hores
Mínim 10 persones

Curs de tast i visita

Gaudiu d’un curs d’iniciació on se us donaran a conèixer els conceptes bàsics sobre l’elaboració i el tast de vins. Veurem tan les diferents etapes de l’elaboració com les diferents fases de la metodologia de tast (visual, olfactiva i gustativa) fins a ser capaços de fer la nostra pròpia nota de tast.

Preu:
Curs de tast + Visita: 35€ / persona (IVA inclòs)
Durada aproximada: 2,5 - 3 hores
Mínim 10 persones

Enòleg per un dia

En aquesta activitat es proposa desenvolupar un treball en equip de qualitat i minuciós: a més a més de divertir-vos, haureu de ser capaços de coordinar-vos i unificar criteris, utilitzant els cinc sentits, per convertir-vos en Enòlegs per un dia. 

Els participants, organitzats en equips, haureu d’elaborar un vi i per fer-ho comptareu amb un temps determinat i amb recursos limitats. Al llarg de l’activitat haureu de tastar, olorar, fer el cupatge, embotellar i dissenyar la vostra etiqueta. Tots els equips tindreu els mateixos materials i requeriments així que la creativitat, l’instint i el bon paladar seran fonamentals per poder obtenir un bon resultat.

Aquesta és una dinàmica molt bona per desenvolupar habilitats de treball en equip, lideratge, creativitat, imaginació i resolució d’imprevistos.

Cada equip d’enòlegs podrà emportar-se a casa la seva pròpia ampolla de vi i a més l’equip guanyador s’emportarà un premi sorpresa addicional!

Preu de l’activitat: Cost mínim 750€/grup (grups de mín. 10 persones)

Durada aproximada: 2,5 - 3 hores aprox.
Grups més grans de 12 persones, cada persona addicional 65 €/persona (prèvia consulta)

Verema*

Passa una jornada al Priorat, entre vinyes, bons vins i gastronomia.

  1. ESMORZAR DE BENVINGUDA per agafar força abans de la jornada de treball a les vinyes.
  2. VEREMA
    El grup es trasllada a peu a una de les vinyes properes al celler. Un cop allí, se’ls proveirà del material necessari per dur a terme la feina: guants, tisores i caixes. En tot moment acompanyats per un professional de Buil&Giné, els participants veremaran seguint els procediments i forma de treballar pròpies de la zona, segons les tècniques de l’agricultura tradicional.
    Un cop collida la quantitat suficient de raïm, traslladem entre tots les caixes al celler, on es procedeix a la selecció manual de la fruita més sana, al desrapat i a trepitjar el raïm, seguint el sistema que utilitzaven els nostres avis per obtenir el vi prioratí. Els més atrevits podran tastar el most obtingut de forma immediata!
  3. VISITA GUIADA AL CELLER que culmina amb una copa del nostre vi Giné Rosat.
*només durant els mesos de verema (setembre-octubre)

Preu:
Esmorzar + Verema + Visita Guiada: 75€/persona (IVA inclòs)
Durada aproximada: 4 hores
Mínim 15 persones, consulteu preu i condicions per nens.

Activitats de "Team Building" per empreses

Dissenyem tot tipus de propostes en funció de les necessitats de cada empresa: lloguer d’espais, dinars, coffee breaks, sopars, activitats eno-gastronòmiques, tallers de cuina i maridatge…

Consulteu condicions i disponibilitat sense compromís a info@builgine.com o +34 977 839 810.

Enoturisme