ginérosat

Una forma sexy de descobrir el Priorat!

Aquest és un dels nostres vins més nous. A través d’ ell, volem demostrar com podem adaptar-nos a la més moderna tecnologia i coneixement respectant la genuïnitat de cada varietat de raïm. Aquest vi ha s'elabora amb el més aromàtic i expressiu raïm i, amb les més modernes tecnologies. El resultat: vi explosiu i aromàtic, afruitat i amb una llarga vida.

Característiques genèriques: Vi Rosat sec, molt aromàtic i alhora complex. Predomini absolut de les fruites vermelles i les flors, untuós i madur.

Tipus de sòl: Llicorella (pissarra del període carbonífer).

Consum: Entre 8 i 12ºC.

Maridatges: Fresc, amb fruita vermella i madur. Aquest vi veu potenciades les seves virtuts amb aliments àcids en el seu just equilibri. L’acidesa en una mesura adequada aporta frescor i lleugeresa als vins. Molt recomanable per acompanyar amb amanides (amb poc vinagre o llimona), plats especiats, escabetx i marinats. Carn blanca. Peix blanc i blau. Marisc i verdures. Perfecte per gaudir-lo també tot sol! Les maneres de cuinar més adients: bullits, al vapor o inclús els crus. Vinagretes i salsa romesco. Postres làctics àcids i formatges amb fermentacions àcides.

Vins del Priorat

Selecciona un vi per a descobrir les seves qualitats.

Denominacions d'origen