Vals regal

Visita, tast de tres vins i ampolla de vi DOQ Priorat

La visita inclou un recorregut per l’exterior i l’interior de les nostres instal·lacions, on es podran observar les tècniques i la tecnologia que utilitzem per elaborar els nostres vins. Acabarem a la botiga del celler amb un tast comentat de tres dels nostres vins i els vostres amics prendran una ampolla de vi DOQ Priorat com a record.

Preu per a 2 persones:
45€ (IVA inclòs)


Visita, tast de tres vins i dinar

Inclou la visita i el tast detallats anteriorment i el dinar al nostre Restaurant “Els Amics” ubicat a les nostres intal·lacions. Ofereix una cuina tradicional amb un toc modern.
Begudes, cafè i vi del dinar no inclosos.

Preu per persona:
50€ (IVA inclòs)


Visita, tast de tres vins i estada

Inclou la visita i el tast detallats anteriorment i l’estada d’una nit a l’Hotel-Celler Buil & Giné 4*, ubicat a la part noble de les nostres instal·lacions.
Habitació doble, taxa turística i esmorzar inclosos.

Preu per a 2 persones:
169€ (IVA inclòs)


Visita, tast de tres vins, dinar i estada

Inclou la visita i el tast detallats anteriorment i l’estada d’una nit a l’Hotel-Celler Buil & Giné 4*, ubicat a la part noble de les nostres instal·lacions. Habitació doble, taxa turística i esmorzar inclosos. També el dinar al nostre Restaurant “Amics”.
Begudes, cafè i vi del dinar no inclosos.

Preu per a 2 persones:
235€ (IVA inclòs)


Visita, tast de tres vins, sopar i estada

Inclou la visita i el tast detallats anteriorment i l’estada d’una nit a l’Hotel-Celler Buil & Giné 4*. Habitació doble, taxa turística i esmorzar inclosos.
Inclou també el sopar amb menú degustació al nostre Restaurant “Amics”.
Begudes, cafè i vi del sopar no inclosos.

Preu per a 2 persones:
265€ (IVA inclòs)


Nit extra d'hotel

Si voleu fer el vostre val més especial, allargueu l’estada a dues nits combinant qualsevol dels nostres vals amb aquest.
Habitació doble, taxa turística i esmorzar inclosos.

Preu per a 2 persones:
140€ (IVA inclòs)


REGALEU PRIORAT!
I si heu pensat en alguna proposta que no trobeu en aquesta llista, no dubteu en trucar-nos al tel. +34 977 839 810 o escriure'ns a info@builgine.com. Segur que la podem fer realitat!!


Enoturisme