Buil&Giné us desitja bones festes i un pròsper 2019

Estimats, estimades.

Novament ens trobem a la recta final d’un any ple d’aventures. El 2018 ha estat, sens dubte, un any que ens ha portat molt d’esforç, sacrifici, i sobretot moltes recompenses. 

Un any on hem après i crescut, hem explorat nous horitzons i hem comptat amb grans persones al nostre costat.

Com ja sabeu, Buil & Giné never sleep! I per això volem fer una ullada al que hem anat fent i aconseguint en aquest any que aviat acaba…

Hem estat presents en molts indrets del món (Àsia, Amèrica, Europa,…). I també ho hem estat a casa, col·laborant amb la nostra terra, el Priorat. Promovent sempre el nostre producte, la nostra essència. En aquests darrers mesos, hem pogut gaudir de nombrosos esdeveniments a la comarca, on nosaltres hi hem aportat el nostre granet de “raïm”… les curses pel nostre estimat territori, com la Cursa de Muntanya de la Vila de Falset, La 13 graus i mig, o la Marató del Priorat, les quals van ser un èxit absolut. També hem pogut gaudir del Festival Terrer, el maridatge perfecte per gaudir al màxim del Priorat; i per últim hem gaudit també del a 8a edició del nostre Mercat de Nadal.

A més, tenim grans notícies per compartir amb vosaltres. El passat novembre, el Giné Giné 2016 va ser escollit, per la revista Wine Spectator, als EEUU com un dels Smart Buys d’aquest mes, i va obtenir 90 punts! L’essència del Priorat, així és com l’anomenem, és considerat un dels millors valors en el mercat Americà! 

Per altra banda, és possible que hagueu vist “cares noves” i alguna “cara renovada” a la nostra col·lecció de vins, aviat us en donarem més detalls... de moment quedeu-vos amb els noms Angelia, Samsó i Carmí. Esperem que aviat els pugueu tastar i gaudir!

Així doncs, només ens queda desitjar a tothom que tingueu unes bones festes i una molt bona entrada a aquest 2019 que de ben segur promet!


Equip Buil & Giné