Els millors del mes de maig, per Andreas Larsson!

Portem unes setmanes anunciant nous premis que van arribant...i Andreas Larsson també té alguna cosa a dir del nostre estimat Pleret...

Els qui ens coneixeu, ja sabeu que el Pleret no té pressa, es gaudeix a poc a poc, i sobretot, amb els cinc sentits. Un vi poderós en totes les seves qualitats, amb una ànima Priorat d’allò més especial i amb tota una vida per davant...Un cupatge de cinc raïms, basat en les Garnatxes i Carinyenes de més de 90 anys, i acompanyat de les varietats foranies com són el Syrah, el Merlot i el Cabernet Sauvignon.

Ens omple d’orgull anunciar-vos aquests 91 punts en la collita 2012! Una vegada més, la nostra cerca per l’excel·lència surt a la llum d’entre més de 300 referències tastades a cegues.

Visiteu-nos i emporteu-vos aquesta joia que a ningú deixa indiferent!

Aquesta és la valoració que en fa el conegut sommelier i crític enogastronòmic Andreas Larsson, protagonista d’aquest tast: 

Nucli robí, fosc i madur. Nas intens i madur que mostra fruita vermella madura, regalèssia, cuir, tabac i algunes notes balsàmiques. Paladar dens, amb  una mossegada tànnica i sabors negres de regalèssia, especiats i llargs a l'acabat. En evolució cap a la suavitat.